Meiden worstelkamp 2017 een groot succes

28/10/2017

Terug naar nieuwsarchief

In het weekend van 28 oktober heeft de Halter samen met worsteltopper Jessica Blaszka en KrachtsportNL (Worstelbond)een meiden worsteltrainingskamp georganiseerd.  Er waren ruim 36 meiden op de worstelmat aanwezig om les te krijgen van Jessica.

Deelnemende clubs waren: Simson Landgraaf, Olympia Utrecht, NRW Duitsland,  SAMBO Emsland Sport en de Halter Utrecht.

Voor de meiden was een zwaar trainingsprogramma opgesteld door de trainers Jessica Blaszka, Marchel Verweij en Willem van Rooijen.

Zaterdag werden er twee loodzware trainingen afgelegd. In de middag pauze zijn we snel in de bus gestapt om Aymee Leung een bezoekje te brengen samen met Jessica in het ziekenhuis. Na de nodige knuffels en tranen zijn we teruggegaan naar de Halter om de laatste training van de dag te doen.  Helaas moest onze topper Fay naar huis gaan ivm een zeer pijnlijke knie na 2 dagen ziekenhuis bezoek kon ze gelukkig weer gezond naar huis toe!!

In de avond had Erwin Goris,  samen met de Halter, voor leuke een verassing gezorgd. Alle meiden konden namelijk gaan disco bowlen in Nieuwegein!!

Na heel weinig slaapuurtjes van zaterdag op zondag stond Jessica alweer heel vroeg klaar om de meiden te trainen. De dag begon dan ook met een duurloop in de omgeving van de Halter Utrecht. Na de duurloop nog een worsteltraining van 2 uur en afsluitend samen lunchen.

Tijdens de lunch was er voor alle deelneemsters een herinnering en een mooie bos bloemen voor Jessica. Voor ons allemaal was dit kamp zeker voor herhaling vatbaar.

Kijk hier voor foto's en films

 

 

 

 


 

 

Easter Wrestling Tournament

ewt2018

 

Social media

facebook2

twitter2