Vertrouwenscontactpersoon

22/10/2018

Terug naar nieuwsarchief

We doen als club ons best om seksuele intimidatie, pestgedrag of ander grensoverschrijdend gedrag tegen te gaan, maar helemaal voorkomen is moeilijk. Als je zoiets overkomt, moet je je verhaal kwijt. Dat is niet makkelijk, je kunt je schamen of bang zijn. Daarom hebben we op de club een vertrouwens-contactpersoon.

Wie ben ik?
Mijn naam is Mariëlle Jansen en samen met Bennet en onze drie kinderen Josefien, Lorelies en Abel woon ik in de gezellige Dichterswijk. De kinderen zijn alle drie lid dus ik ben regelmatig op de club te vinden.
Waarvoor kun je me benaderen?
Als jij of je kind (seksueel) geïntimideerd, gepest of gediscrimineerd wordt. Of als je je om een andere reden niet prettig voelt op de club en daarover met iemand wil praten. Samen kijken we wat een verstandige vervolgstap is en kan ik je - als dat nodig is - doorverwijzen.
Wat je met me deelt is vertrouwelijk en bespreek ik anoniem met het bestuur van de club. Tenzij je veiligheid, die van je kind of van andere clubleden in het geding is. In dat geval zal het bestuur moeten weten om wie het gaat.
Dus wil je wat bespreken, spreek me dan aan. Je kunt me ook mailen (mariellejnsn@gmail.com), zodat ik telefonisch contact met je kan opnemen. Aarzel niet, een oplossing is vaak dichterbij dan je denkt!

 

 

 

 


 

 

Easter Wrestling Tournament

EWT2019

 

Social media

facebook2

twitter2