FORGOT YOUR DETAILS?

FUNCTIONEEL FITNESS

Bewegen met Plezier/ Functioneel Fitness 55+

Maandag

  • 10:15-11:15  Bewegen met Plezier/ Functioneel Fitness 55+

Woensdag

  • 10:15-11:15  Bewegen met Plezier/ Functioneel Fitness 55+

Wij vinden het belangrijk dat mensen zelfverzekerd hun dagelijkse werkzaamheden kunnen uitvoeren. De cursus Bewegen met Plezier richt zich op mensen die niet gewend zijn om te bewegen of hinder ondervinden van lichamelijke klachten, maar graag in een groep en onder begeleiding van een trainer willen sporten. De cursus is dan ook geschikt voor mensen met evenwichtsstoornissen, of andere fysieke of motorische klachten.

De trainingen bestaan uit eenvoudige beweegoefeningen die gericht zijn op het verbeteren van de conditie, kracht, balans en het voorkomen van vallen. De training is gevarieerd, zodat de deelnemers iedere week, binnen hun mogelijkheden, worden uitgedaagd.

Nieuwe cursisten kunnen op ieder moment instromen en kunnen zich inschrijven voor een cursus van 10 lessen. Als het aanbod bevalt kan je doorblijven trainen in dezelfde groep. We vinden het belangrijk dat mensen plezier hebben tijdens en na de training. Na de training kan bijvoorbeeld onder het genot van een kop koffie worden nagepraat in onze kantine.

UKV de Halter heeft een fitnessruimte voor cardio- en krachttraining. De fitnessruimte is voor iedereen beschikbaar die lekker wil sporten. De worstelaars kunnen hier terecht voor de krachttrainingen en mensen uit de buurt en omgeving kunnen op vaste dagen terecht voor fitness work-outs.
De workout trainingen zijn uitdagende cardio- en krachttrainingen onder leiding van een gediplomeerde fitness trainer.

Voor meer informatie:

Max Censabella

Trainer
+310651745653

Kosten 10 strippenkaart 45 euro.

TOP