FORGOT YOUR DETAILS?

PARTNERSHIP & VRIENDSCHAP

Waarom partner zijn van UKV De Halter

Partner zijn van UKV De Halter is meer dan alleen een reclamebord langs de lijn. Olympisch worstelen is een sport die grote raakvlakken heeft met het bedrijfsleven. Inspelen op het bewegen van de tegenstander (de concurrent). Controleren van de wedstrijd (het bedrijfsproces) zijn hier voorbeelden van.

Ook in tijden waarin het economisch minder gaat, is de wilskracht van het Olympisch worstelen dé kracht om hier weer sterk uit te komen. 'Luctor et Emergo.' Ik worstel en kom boven is hier het spreekwoordelijke voorbeeld van. Worstelen verbinden aan mogelijkheden om uw werknemers te motiveren en op die manier het beste uit zichzelf te halen. Door partnership laat u uw personeel trots zijn op uw organisatie. 

Uniek

UKV De Halter is op sportief gebied een unieke vereniging. In de afgelopen decennia hebben de Olympische worstelaars mooie prestaties geleverd. Jaarlijks levert de vereniging individueel en in teamverband nationaal kampioenen.  Daarnaast nemen leden van UKV De Halter deel aan Europese Kampioenschappen en hebben sommigen zich al eens gekwalificeerd voor deelname aan de Olympische Spelen. Ook het technisch kader van de vereniging staat op een hoog niveau. Dit heeft geresulteerd in toekenning van niet alleen de ploegenprijs, maar ook de verenigingsprijs van de Gemeente Utrecht. Sinds 2007 is UKV De Halter met het Olympisch Worstelen een kernsportvereniging. Met andere lokale verenigingen werkt UKV De Halter nauw samen om inactieve doelgroepen aan het sporten te krijgen. Op deze manier geeft de vereniging mede vorm aan zijn omgeving. Indien u wilt bijdragen aan onze (top)sportambities zijn er unieke mogelijkheden.

Hoe gaan we te werk

Indien u voor uw organisatie behoefte en interesse heeft in een bepaalde vorm van partnerschap, dan komen wij graag bij u op bezoek om een gedetailleerde presentatie te geven van de mogelijkheden die partnership van UKV De Halter uw organisatie kan bieden. Kernwaarden kunnen zijn: uitbreiding van uw netwerk, naamsbekendheid, omzetverhoging, maatschappelijk verantwoord ondernemen en/of bijdragen aan een duurzaam sportief klimaat via het "Olympisch Plan 2028".

Hebben we uw interesse gewekt? Wilt u iets bereiken met een partnership? Wij ontwerpen een aanbod op maat.

Neem snel contatct met ons op:
Vereniging UKV de Halter Utrecht
Heycopplein 5
3521 EX Utrecht
Tel: +31302932705
info@dehalter.com

VRIENDEN van de HALTER

Vrienden van de Halter

TOP