50th Easter Wrestling Tournament groot succes!

/ / Berichten

Na drie jaar wachten was het dan eindelijk zover ons 50th Easter wrestling tournament kon eindelijk van start gaan.
Met een record van 797 deelnemers uit 25 landen was het een groot succes. Deze 797 deelnemers hebben ruim 1400 wedstrijden geworsteld op 7 worstelmatten.

Twee dagen worstelen in sporthal Galgenwaard. De emoties ging van hoog naar laag en van verdrietig naar blij. Wedstrijden waren spectaculair en van hoog niveau. Mooi om te zien dat er ook uit Nederland veel deelnemers waren en dat deze Nederlandse worstelaars (jongens en meiden) veel medailles hebben behaald.

De Halter nam zelf deel met 29 deelnemers. Dit overwegend nieuwe team heeft laten zien dat we op de goede weg zijn. Alvast complimenten aan deze toppers en onze trainers. De Halter heeft de volgende medailles behaald: Amirezza 3e, Nour en Juan 2e, Britt, Dani, Lina en Bredi 1e. Gefeliciteerd super #trots zijn we.

Het sterke talenten team uit Amerika Legends Of Gold Las Vegas heeft voor de derde keer op rij de prijs gewonnen van beste ploeg bij de mannen. Tevens hebben ze ditmaal ook bij de meiden de prijs voor beste ploeg gewonnen. Kortom team Legends of Gold Wrestling heeft het toernooi gewonnen. Van harte gefeliciteerd.

We willen al onze vrijwilligers bedanken voor het mogelijk maken van dit toernooi. Zonder jullie hulp zou dit nooit mogelijk zijn geweer en kunnen we dit in Nederland niet meer organiseren. Onze speciale dank gaat uit naar Carsten en zijn team van Ringerverband Nordrhein-Westfalen. Door hun zijn de 1400 wedstrijden probleemloos verlopen. En onze ICT man Tjerk Visser was ook weer van grote waarde. Van de problemen met de opbouw tot de mooie filmpjes met de opmars, nogmaals erg bedankt.

Grote complimenten aan iedereen en we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien op ons
51e Easter Wrestling Tournament Netherlands op 30 en 31 maart 2024.

#ontdekjekrachtbijdehalter