Mariusz, Marcel en Tyrone benoemt tot lid van verdienste.

/ / Berichten
Op het afgelopen 50e Easter Wrestling Tournament zijn . In de meer dan 100 jarige historie van de Halter Utrecht zijn er vele leden benoemd tot Erelid of Lid van Verdienste. Zij hebben gedurende vele jaren een grote betrokkenheid getoond voor onze vereniging en zich op bijzondere wijze belangeloos verdienstelijk gemaakt. Een Erelidmaatschap en Lidmaatschap van Verdienste is dan ook een bijzondere waardering en wordt slechts bij hoge uitzondering verleend.
Zij hebben deze titel gekregen omdat zij zich langdurig en op buitengewoon verdienstelijke wijze hebben ingezet voor de vereniging. Al tientallen jaren reizen Mariusz, Marcel en Tyrone de wereld rond en nemen ze deel aan vele EK, WK’s en internationale toernooien waarbij vele medailles zijn gewonnen. De mannen zijn een uithangbord voor het Nederlandse worstelen en daarbij de Halter Utrecht in het bijzonder.
Op het Easter Wrestling Tournament zijn Mariusz, Marcel en Tyrone, middels een mooie compilatie gemaakt door Tjerk Visser, in het zonnetje gezet ten overstaan van 800 worstelaars en honderden bezoekers uit 25 landen. (Compilatie) https://youtu.be/5Gb_srY4lqc
Dit zijn de resultaten van de afgelopen 3 jaar van de Sterkenburg twins:
Marcel Sterkenburg
3 de EK Junioren 2021 Duitsland
1 te WK Junioren 2021 Rusland
1 te EK U23 2022 Bulgarije
3 de WK U23 2022 Spanje
Tyrone Sterkenburg
2 de WK Junioren 2021 Rusland
3 de EK U23 2022 Bulgarije
3 de Ranging Series Senioren 2023 Kroatië
Marcel, Tyrone en Mariusz namens alle leden van de Halter Utrecht van harte gefeliciteerd met jullie benoeming tot lid van verdienste bij de Halter Utrecht. We hopen nog vele jaren van jullie en jullie succes te mogen genieten.