FORGOT YOUR DETAILS?

NIEUWSBRIEF

*|MC:SUBJECT|*
Volle zalen
Het dagelijkse leven vraagt veel van ons, ook van onze kinderen. En juist als we druk zijn, is sporten heel belangrijk. We zijn dan ook blij dat onze jeugd zich in het nieuwe seizoen weer vol enthousiasme heeft gemeld. Dat onze groep senioren nog steeds groeit. En we voor alle leeftijden en niveaus weer een passend trainingsaanbod kunnen bieden. De lestijden voor het komende jaar staan verderop in deze Krachtvoer.

En niemand kan het zijn ontgaan: we hebben een wereldkampioen en een vicewereldkampioen in ons midden. Ook hierover verderop in deze 20e Krachtvoer meer. 
  • Marcel en Tyrone schrijven worstelgeschiedenis
  • De jongens tegen de meiden in Zapp Sport 
  • Prachtige resultaten jeugd in Duitsland, Frankrijk en Polen
  • Even voorstellen: onze nieuwe combinatiefunctionaris Max Censabella
  • Voorbereidingen EWT begonnen
  • Barpersoneel gezocht!
  • Rooster 2021/2022
  • Agenda

Marcel en Tyrone schrijven worstelgeschiedenis
Holey shit... Jezus, wat een oermensen!
De WhatsAppgroepen ontploften op 22 augustus en op social media regende het felicitaties. Want na 43 jaar had Nederland weer een wereldkampioen en een vicewereldkampioen worstelen! En dat nog wel in het jaar dat De Halter 100 jaar bestaat! Het feit dat de jongens dit met hun trainer Mariusz op eigen kracht, zonder grote sponsorcontracten, hebben bereikt, maakt het extra bijzonder. Hopelijk helpen de prestaties van Marcel en Tyrone om het worstelen meer bekendheid te geven. Afgaande op de media-aandacht is de eerste stap daarin gezet. Parijs komt steeds meer in zicht, mannen!
De jongens tegen de meiden in Zapp Sport
Een paar weken geleden kreeg Robbie een telefoontje. Het was de redactie van Zapp-Sport. Of de jongens van groep 8 van een Amsterdamse basisschool bij onze club mochten worstelen tegen de meiden. "Jullie zijn van harte welkom hier", aldus Robbie, "maar dan wel met leerlingen van die leuke school hier aan de overkant!" Daar kon de redactie natuurlijk niet veel tegenin brengen en zo geschiede. De meiden en jongens van groep 8a bereidden zich samen met Marcel en Tyrone voor op wat een slopende strijd zou worden. Scheids Willem kon de puntentelling maar nauwelijks bijhouden, zo snel ging het! Maar wie waren er nu sterker? De jongens of de meiden? Hou onze socials en de WhatsAppgroep in de gaten, zodra bekend is wanneer de uitzending plaatsvindt, laten we het weten!
 
Prachtige resultaten van onze jeugd in Duitsland, Frankrijk en Polen
Eind vorige maand nam de Nederlandse wedstijdjeugd (verenigd in de Young Lions) deel aan de Midden Duitse kampioenschappen. En dat hebben ze geweten daar in Duitsland. De vijf meiden gingen met twee maal goud, twee maal zilver en eenmaal brons huiswaarts. Een paar weken later mochten worstelaars van 15 jaar en ouder uit verschillende windstreken in Dijon kennismaken met onze Young Lions en ook dat bleef niet onopgemerkt. De meiden bleken het sterkst van alle deelnemende ploegen en ook de 6e plaats voor de jongens was een hele knappe prestatie! En alsof dat nog niet genoeg was haalden de jong(ens) Lions twee weken later nog eens vier maal goud en eenmaal zilver op in Polen. Super gedaan allemaal, coaches Leon, Nabil, Fred en Mehram zijn apetrots op jullie en wij ook!
 
Even voorstellen: onze nieuwe combinatiefunctionaris Max Censabella
Combinatiefunctionarissen spelen een belangrijke rol in het streven om elk kind in aanraking te laten komen met sport. Bovendien vormen ze een belangrijke schakel tussen de club en de gemeente Utrecht. We zijn dan ook blij dat we - na het vertrek van Tim en Tarek - een nieuwe combinatiefunctionaris hebben gevonden. En niet de minste: Max Censabella heeft twee jaar stage gelopen bij Tim. Dus dat gaat helemaal goedkomen! Veel succes Max!
Voorbereidingen EWT begonnen
Zou het dan toch? Gaan we in het voorjaar van 2022 dan eindelijk ons 50e EWT meemaken? Niet is zeker in dit leven, maar een ding weten we wel: dat we alles op alles gaan zetten om dit te realiseren. De voorbereidingen zijn dan ook in volle gang. En verder moeten we hopen dat de ontwikkelingen rondom Corona ons een beetje mee gaan zitten dit najaar. Wij duimen, duim je mee?
Rooster 2021/2022
Het trainingsrooster, waarmee we zijn gestart aan het begin van dit schooljaar, zal voorlopig zo blijven. Mochten er later dit of volgend jaar toch nog wijzigingen plaatsvinden, dan laten we het weten via de appgroep.
Barpersoneel gezocht!
Inmiddels hebben we al een aardig clubje ouders bij elkaar die tijdens de training achter de bar wil staan. Maar we kunnen er nog wel wat meer gebruiken! Dus ben je er toch, dan kun je net zo goed even een bakkie inschenken, toch? Meld je aan bij Robbie of stuur een mail naar bestuur@dehalter.nl.
Agenda oktober, november en december

5 November
15e International Female Tournament (IFT) Berlijn. Kadetten en junioren.

20 November
Vennecup in Herning, Denemarken. Voor jongens en meiden vanaf 7 jaar met voor beginners een afzonderlijke competitie

26 November
Pietengym, exacte tijd volgt.

3-5 December
16e International Women's Wrestling Tournament HEROS Lady Open
Senioren, junioren, kadetten en jonger (vanaf 2011). Aansluitend trainingskamp van 5 tot 11 december. Boguszow-Gorce, Polen

19 december
Bradley Stolk toernooi, meer info volgt.
Facebook
Twitter
Website

Deel deze nieuwsbrief

TOP