FORGOT YOUR DETAILS?

NIEUWSBRIEF

*|MC:SUBJECT|*
We hadden het ons anders voorgesteld
De zon scheen en over de temperatuur geen klagen. Prima weer om naar buiten te gaan; de paden op, de lanen in. Toch hadden we liever wat anders gedaan dit paasweekend. Dit had het jaar moeten worden van ons 50e EWT. Grootser dan ooit. Dubbel feest bovendien, want ook ons 100-jarig bestaan zouden we vieren. Maar ook dit jaar hadden we geen geluk. Onze paashaas bleef in een hoek op zolder liggen en de jubileumvlag blijft nog een jaartje langer ons pand sieren. Vervelend - erg vervelend zelfs - maar het valt natuurlijk in het niet bij wat men nog geen 2000 kilometer verderop moet doorstaan. Dat we als club onze bescheiden bijdrage kunnen leveren aan het verzachten van dat leed, dat doet goed. In deze 22e Krachtvoer:
  • Eindelijk weer een ouderwets gezellig trainingskamp op onze club
  • Stoeitoernooi Rotterdam doorslaand succes
  • Twee podiumplaatsen bij 's werelds grootste jeugdtoernooi
  • De Halter doet goede zaken op de Landesmeisterschaften
  • Marcel en Tyrone op weg naar Parijs
  • Sport verbroedert
  • Spek jij onze pot?
  • Feest in de wijk
  • Agenda
Eindelijk weer een ouderwets gezellig trainingskamp op onze club!!
Na meer dan twee jaar was het dan eindelijk weer zo ver: een ouderwets gezellig trainingskamp op de club mét slapen (hoewel dat laatste misschien wat veel gezegd is). Trainen, eten, trainen en dan afsluiten met een spannende film. Beetje slapen en de volgende dag weer trainen, eten en trainen. Weer heel wat technieken en grepen rijker keerden de kids zondag moe maar voldaan huiswaarts. Uiteraard met welverdiende medaille. Dank aan alle trainers, vrijwilligers en in het bijzonder de familie El Bouayadi die een heerlijke maaltijd verzorgde. Op naar het volgende trainingskamp!
 
Stoeitoernooi Watson Rotterdam doorslaand succes!
Uit alle hoeken van Nederland kwamen ze naar Rotterdam getogen. Om eindelijk weer een de wedstrijdmat op te gaan. Voor een aantal meiden en jongens extra spannend, omdat het de allereerste keer was. Des te knapper daarom dat iedereen de mat op ging! Dus ook iedereen ging met een zwaar bevochten en dik verdiende medaille naar huis en zelfs dagen later was het nog het gesprek van de dag. Wat hadden ze genoten!  "Wanneer is het volgende toernooi?"
 
Twee medailles bij grootste jeugdtoernooi van Europa
2100 worstelaars. Uit 33 landen. Op 14 matten. Een indrukwekkend tafereel dat je als toeschouwer (ja, eindelijk mogen we weer!) maar zeker als deelnemer niet snel zult vergeten. Van onze club waren Bredi Slinkers en Josefien Coomans er bij dit jaar, en hoe! In een ijzersterke pool van negen deelnemers bemachtigde Bredi het brons in de categorie onder 20 jaar. En Josefien wist in de categorie tot 15 jaar 11 meiden achter zich te laten en ging met zilver naar huis. Trots op jullie!
De Halter doet goede zaken op Landesmeisterschaften
De Halter is niet alleen lid van de KNKF (Koninklijke Nederlandse Krachtsport Federatie), maar ook van de worstelbond van Nordrhein Westfalen (NRW). Dat is fijn, want onze leden kunnen dan ook mee doen aan NRW-activiteiten. Een groep jongens en meiden nam eind maart dan ook deel aan de NRW-Landesmeisterschaften en niet zonder succes! Ze gingen huiswaarts met twee bronzen en twee gouden medailles, gefeliciteerd met deze knappe prestatie!
Marcel en Tyrone op weg naar Parijs
Het is - ook niet buiten onze landsgrenzen - niet onopgemerkt gebleven: Marcel en Tyrone Sterkenburg zijn hard op weg om bij de beste worstelaars van de wereld te horen. Na hun geweldige prestaties op het WK junioren vorig jaar zomer en het EK onder 23 eerder dit jaar, stonden ze vorige maand in Hongarije op de mat voor het EK senioren. En of dit niet genoeg hoogtepunten waren, waren er voor Marcel ook nog twee nominaties voor sportman van het jaar (van Utrecht én van Hilversum). De weg naar Parijs gaat niet over rozen, maar de heren laten zich niet afschrikken door een obstakel hier en daar. Jullie zijn op de goede weg mannen, dat gaat helemaal goedkomen!
Sport verbroedert
"Een normaal 2022, meer verlangen we niet." Toen we die hoop vorig jaar uitspraken kon niemand vermoeden dat het tijdperk na Corona alles behalve normaal zou worden. Dat de wereld wederom op zijn kop zou staan. Dat miljoenen mensen op drift zouden raken. Hartverscheurende taferelen komen dagelijks tot ons. Maar - gelukkig - ook hartverwarmende initiatieven. Ook Utrecht biedt onderdak aan Oekraïners die hun land zijn ontvlucht en enkelen van hen hebben ook onze club inmiddels weten te vinden. Waar ze even hun zinnen kunnen verzetten, de zorgen eventjes laten voor wat ze zijn. Dat je dan het Nederlands niet machtig bent, geeft niet, want 'de taal van worstelen is universeel", zoals Erwin terecht zegt in een interview voor RTV Utrecht. Sport verbroedert!
Spek jij onze pot?
Na twee zware jaren zijn we als club weer een beetje aan het opkrabbelen. En het doet ons deugd dat de worstelmatten avond na avond weer bevolkt worden door enthousiaste jongens en meiden. Hopelijk is alles snel weer als vanouds. Tijd dus om ook weer wat 'oude' gewoonten uit de kast te trekken. Wat dacht je van de mogelijkheid om jouw onderneming meer naamsbekendheid te geven met een mooi reclamebord op de muur in de hal? Voor maar 200 euro per jaar (en eenmalig 100 euro voor het maken van het bord)? Ben je geen ondernemer maar wil je de club toch wat bieden? Dan is er de club van 50, waar je met 50 euro per jaar (2x maal 50 mag natuurlijk ook in dit bijzondere jubileumjaar ;)) een bijzondere vermelding krijgt op ons mooie 'Club van 50'- bord. Zo kunnen we de contributie laag houden en hebben we wat extra's voor het organiseren voor leuke activiteiten voor onze jeugd. Interesse? Stuur een mail of appje naar Robbie.
Feest in de wijk!
In onze wijk wordt al jaren veel gebouwd. Begrijpelijk, maar waar huizen komen, kunnen geen speelplekken zijn. Gelukkig bleek er voor de time being wel een trapveldje te realiseren. En dat wordt woensdag 20 april officieel geopend door onze wethouder, met een hoofdrol voor de Kleine Dichter Kinder Band. Wees welkom voor een dansje, een hapje en een drankje!

Agenda april en mei
Geen activiteiten gepland.

 
Facebook
Twitter
Website


TOP